تماس با ما
هدر سایت چیدمان سازه

مجری موتورخانه مرکزی _ اجرای تاسیسات موتورخانه

مجری نصب تجهیزات موتورخانه مرکزی ساختمان ، استخر و جکوزی – اجرای تاسیسات موتورخانه مرکزی _ اجرای لوله کشی آب گرم و سرد ساختمان نصب و راه اندازی پکیج و رادیاتور


نحوه اجرای نصب مشعل و بویلر(نصب دیگ چدنی و فولادی ) نصب دستگاه تصفیه آب استخر و جکوزی 09195809048

مجری موتورخانه مرکزی ساختمان و استخر :انجام کلیه مراحل برآورد هزینه ، مشاوره و طراحی و پیمانکاری اجرای تاسیسات موتورخانه مرکزی ساختمان ویلا و استخر ، سونا جکوزی شامل اجرای نصب مشعل و دیگ چدنی و فولادی و منبع دو جداره آب ، نصب منبع انبساط و پمپ سیرکولاتور و پمپ زمینی و نصب و راه اندازی دستگاه تصفیه آب استخر و جکوزی و اجرای لوله کشی آب گرم و سرد و فاضلاب ساختمان های مسکونی ،تجاری و اداری در تهران و کرج انجام میشود.

مجری موتورخانه مرکزی

طراحی تاسیسات موتورخانه مرکزی ساختمان و استخر عمومی شنا نیازمند تخصص ،تجربه و توجه به اصول و فنون مهندسی از نظر طراحی محاسباتی دقیق بر اساس مباحث 22 گانه مقررات ملی ساختمان و تکنولوژی روز دنیا میباشد

سیستم موتورخانه حرارت مرکزی ساختمان و استخر:

موتورخانه مرکزی ساختمان محلی است که انرژی مورد نیاز ساختمان شامل گرمایشی و سرمایشی را تامین میکند محل موتورخانه مرکزی ساختمان معمولا در جاهایی از ساختمان قرار میگیرد که از دید اهالی ساختمان دور بماند از موتورخانه مرکزی میتوان برای تامین آب گرم مصرفی ساختمان ها و گرم نمودن آب استخر و جکوزی و گرمایش رادیاتور و شوفاژ و گرمایش از کف ساختمان و سرمایشی ساختمان از چیلر جزبی در برج ها نیز استفاده نمود و همچنین تامین بخار مورد نیاز برای سونا بخار از دیگ بخار در موتورخانه استخر تولید میشود نوع سیستم حرارت مرکزی در سه نوع ، حرارت مرکزی با آب گرم – حرارت مرکزی با بخار آب – حرارت مرکزی با هوای گرم میباشد.

سیستم حرارت مرکزی با آب گرم :

در حرارت مرکزی با آب گرم گرمای تولید شده توسط مشعل به آب درون دیگ منتقل میشود. آب گرم شده از طریق پمپ جریانی و سیستم لوله کشی در واحد های پخش کننده گرما مانند رادیاتور ، فن کویل جریان یافته و گرمای خود را به هوای اتاق میدهد و برای جذب گرمای مجدد به طرف دیگر دیگ بر میگردد همچنین آب گرم مصرفی ساختمان و ویلا و آب گرم استخر و جکوزی نیز از موتورخانه مرکزی ساختمان تغذیه میگردد در یک موتورخانه مرکزی لوازم زیر نسبت به نوع کاربری موتورخانه مورد نیاز است ، تجهیزات پمپ ها ، دیگ آب گرم و مشعل ، منبع دوجداره آب گرم و منبع انبساط و مخزن گازوئیل (در صورتی که سوخت موتورخانه با گازوئیل باشد) و لوازم تصفیه آب استخر ، جکوزی و آب مصرفی ساختمان و شیرآلات و اتصالات و لوله های رفت و برگشت به داخل ساختمان برای آب گرم مصرفی ، رادیاتورها ، فن کویل ها و یونیت هیت میباشد که بعنوان مرکز کنترل سیستم گرمایشی ساختمان اجرا میشود همچنین تاسیسات برقی موتورخانه مرکزی نیز جزئی از تجهیزات موتورخانه مرکزی و بسیار حائز اهمیت است.

انواع سیستم حرارت مرکزی با آب گرم در سه نوع است:

-سیستم حرارت مرکزی با دمای پایین که در آن دمای آب تا c120 درجه است.

-سیستم حرارت مرکزی با دمای متوسط که دمای آن(c120-175) است.

-سیستم حرارت مرکزی با دمای بالا که دمای آنc )176-230) است.

اجزای سیستم حرارت مرکزی با آب گرم شامل قسمت های زیر است:

1- دستگاه های پخش کننده گرما:

این دستگاه ها شامل کنوکتورها – رادیاتورها – فن کویل ها و یونیت هیتر است آب گرم از طریق لوله رفت وارد این دستگاه ها میشود و در آنها از طریق هدایت ، تابش ، وزش با هوای اتاق تبادل گرمایی انجام میدهد و آب خروجی از دستگاه پخش کننده ، کاهش دما پیدا میکند که از طریق دستگاه حرارت مرکزی آب برگشتی با اتلاف گرما مجددا گرم میشود و با سیستم لوله کشی به دستگاه های گرم کننده ساختمان برمیگردد.

2- سیستم انتقال آب گرم :

سیستم انتقال آب گرم شامل سیستم لوله کشی شامل لوله و اتصالات و تجهیزات لوله کشی بین دستگاه های پخش کننده و تولید کننده گرما و پمپ سیرکولاتور است . جریان گردش آب ممکن است به طور طبیعی بر اساس اختلاف دمای آب و برگشت نیز صورت گیرد. برای بالا بردن سرعت آب و کاهش قطر لوله ها امروزه معمولا از سیستم پمپی استفاده میشود. بوسیله انتقال آب گرم ، آب با حجم ثابتی پیوسته بین دستگاه ها ی تولید کننده و پخش کننده گرما در گردش است .

3-دستگاه های مولد آب گرم:

دستگاه های مولد آب گرم شامل مشعل و دیگ آب گرم است گرمای حاصل از احتراق سوخت توسط مشعل به آب درون دیگ انتقال یافته ، موجب گرم شدن آب عبوری داخل دیگ می شود.

4-نشان دهنده ها و کنترل کننده ها:

نشان دهنده ها مانند ترمومتر و مانومتر دیگ سطح نمای مخزن گازوئیل و آبنمای مخزن انبساط و کنتر کننده هایی مانند ترموستات دیگ مستغرق یا آکوستات ، ترموستات جداری ، ترموستات اتاقی ، شیر اطمینان و رله مشعل از لوازمی هستند که برای راهبری و نگه داری صحیح سیستم ضرورت دارند.

5- مخازن :

مخزن انبساط بسته ، مخزن انبساط باز ، مخزن آب گرم مصرفی و در صورتی که سیستم گرمایش موتورخانه (مشعل ) گازوئیلی باشد مخزن گازوئیل روزانه و مخزن گازوئیل در زمان خاصی از سال از لوازم ضروری و جنبی یک سیستم حرارت مرکزی هستند.

دستگاه های مولد آب گرم:

دیگ ها:

دیگ دستگاهی است که در آن یک ماده سوختنی مانند گاز طبیعی یا گازوئیل میسوزد و گرمای حاصل از احتراق به آب درون آن داده می شود.

انواع دیگ ها:

الف) از نظر سیال: در این روش دیگ ها به انواع دیگ آب گرم – دیگ بخار – دیگ آب داغ – دیگ روغنی

ب) از نظر جنس : در این تقسیم بندی دیگ ها در دو دسته چدنی و فولادی قرار میگیرند.

دیگ های چدنی:

دیگ های چدنی به روش ریخته گری و به صورت قطعاتی (پره ای ) در کارخانه تولید میشوند پره جلو و عقب دیگ با یکدیگر و با پره های وسط تفاوت دارند لذا تمامی پره های وسط یکسان هستند. هر دیگ بر حسب ظرفیت شامل یک پره جلو و یک پره عقب و تعدادی پره وسط است. اتصال پره ها به یکدیگر از بالا و پایین با قطعه ای به اسم ((بوش)) انجام میشود دو طرف سطح خارجی بوش به صورت مخروط ناقص (کونیک) یا همان (فارسی بر ) تراشیده شده است.

برای انکه عمل آب بندی به خوبی انجام شود ، به هنگام استفاده از بوش ، آن را به ضد زنگ آغشته میکنند . عمل اتصال پره های جلو وسط و عقب دیگ به یکدیگر و بستن بقیه قطعات آن را جمع کردن دیگ میگویند . دیگ های چدنی به صورت قطعاتی توسط کارخانه یا نمایندگی های فروش به خریدار تحویل و بوسیله متخصص تاسیسات در محل موتورخانه بر روی فونداسیون جمع میشوند.

مزایای دیگ های چدنی :

1-به علت داشتن مقاومت خوب در برابر زنگ زدگی ، عمر آنها زیاد است

2- به دلیل پره ای بوده ، حمل و نقل آنها آسان است.

3-به علت پره ای بودن ، در صورت نیاز میتوان با افزودن تعدادی پره ، قدرت گرمایی دیگ را افزایش داد.

4-در صورت شکستن پره ها، میتوان پره های معیوب را با پره های جدید تعویض نمود و احتیاجی به تعویض کلی پره ها نیست.

مجری موتورخانه مرکزی

قطعات مختلف یک دیگ چدنی

مجری موتورخانه مرکزی
دیگ های فولادی آب گرم:

دیگ های فولادی به صورت یک پارچه در دو نوع ، دیگ فولادی با لوله های آتش (fire tube ) که در این نوع دیگ آتش و گازهای حاصل از عمل احتراق از درون لوله ها عبور میکند و نوع دوم دیگ فولادی که در داخل لوله ها آب در جریان است(water tube ) که بر حسب سفارش خریدار مطابق ظرفیت مورد نظر ساخته میشوند.

متداولترین نوع دیگ فولادی نوع فایرتیوب است و از قسمت های زیر تشکیل شده است.

1-بدنه: بدنه دیگ فولادی به ابعاد مورد نیاز از ورق های فولادی بریده ، پس از نورد شدن جوشکاری میشود.

2-لوله ها: لوله های دیگ های فولادی از نوع بدون درز ( مانیسمان) آتش خوار است که به طول مورد نیاز از لوله های 6 متری بریده میشود.

3-صفحات نگهدارنده لوله : این صفحات هم وظیفه نگه داشتن لوله ها را انجام میدهند و هم محفظه داخلی دیگ فولادی را از محیط خارج جدا میسازند در دیگ های با طول کم یک تیوب شیت در جلو و یکی در عقب دیگ نصب میشودولی در دیگ های با طول زیاد مابین تیوب شیت های عقب و جلو با تیوب شیت های دیگری هم فقط برای نگه داشتن لوله ها قرار داده میشود تیوب شیت های عقب و جلو به بدنه دیگ جوش داده میشوند لوله ها به تیوب شیت ها به روش گشاد کردن لوله با ابزاری با نام والس آب بندی میشوند این عمل را اکسپند (Expand ) مینامند . بعضی از کارخانه ها لوله های پاس دوم را به تیوب های شیت جلو و عقب دیگ جوش میدهند.

4- کوره : کوره دیگ که در آن مواد سوختنی گاز طبیعی ، گازوئیل ( نفت کوره یا نفت سیاه) به وسیله مشعل سوزانده میشود و از ورق فولادی آتش خوار به ابعاد مورد نیاز بریده پس از نورد و جوشکاری داخل دیگ جوش داده میشود.

5-اتصالات لوله رفت و برگشت: بر روی هر دیگ آب گرم فولادی یک جا برای لوله رفت و جای دیگری برای لوله برگشت به دیگ تعبیه میشود.

6-اتصال لوله انبساط : بر روی دیگ های فولادی آب گرم محلی است برای اتصال لوله انبساط به دیگ پیش بینی میشود.

7- شیر اطمینان : با توجه با ظرفیت فشار کار دیگ علاوه بر اتصال لوله انبساط توسط کارخانه یک یا دو عدد شیر اطمینان حساس در مقابل فشار بر روی آن نصب میشود.

8- محفظه های دود : در جلو و عقب دیگ های فولادی محفظه هایی وجود دارد که گازهای خروجی از یک پاط را دریافت نموده و به داخل لوله های پاس بعدی هدایت میکند.

9- اتصال دودکش : بر روی دیگ یا عقب دیگهای فولادی نیز مانند سایر دیگ ها برای هدایت محصولات احتراق به خارج از ساختمان محلی برای اتصال دودکش به آن پیش بینی میشود.

10- نشان دهنده های دیگ : بر روی دیگ های فولادی جاهایی برای نصب ترمومتر ، ترموستات ، فشار سنج پیش بینی میشود.

11- عایق : بدنه دیگ های فولادی به وسیله یک لایه عایق حرارتی ضخیم پوشیده میشود.

12- پوشش (کاور) : بر روی عایق بدنه ، پوششی از ورق آلومینیوم و یا ورق فولادی رنگ شده کشیده میشود .

13- شاسی : اکثر دیگ های فولادی در کارخانه بر روی پایه یا شاسی نصب میگردند که در این صورت نیازی به فونداسیون مخصوص برای نصب دیگ فولادی نیست .

در زیر شکل یک نمونه دیگ فولادی قرارداده شده است:

مجری موتورخانه مرکزی

محاسبه شبکه لوله کشی حرارت مرکزی:

منظور از محاسبه شبکه لوله کشی حرارت مرکزی تعیین قطر لوله در قسمت های مختلف شبکه است به صورتی که مقدار جریان آب مورد نیاز هر قسمت به راحتی تامین گردد.

فشار:

فشار عبارت است از مقدار نیروی وارد بر واحد سطح.

واحد های فشار:

در سیستم بین المللی واحدها (SI ) واحد فشار پاسکال pa یا نیوتن بر متر مربع است در سیستم انگلیسی پوند بر اینچ مربع است که بصورت ( Lb/in) نشان داده می شود در سیستم متریک واحد فشار (kg/cm) کیلوگرم بر سانتی متر مربع است واحد دیگر فشار اتمسفر و یا فشار جو در سطح دریاهای آزاد است که بصورت (at) نشان داده می شود.یکی دیگر از واحد های اندازه گیری فشار ( بار) است که معادل 5^10 پاسکال است و به صورت bar و یک هزارم آن میلی بار است که بصورتm.bar نشان داده میشود البتهفشار را بر حسب ارتفاع ستون مایعات نیز اندازه گیری میکنند که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره نمود.

1-فوت آب (ft.wc)

2- اینچ آب (in.wc)

3-اینچ جیوه(in.Hg)

4-متر آب(cm.wc) یا(mh2o)

5-سانتیمتر جیوه (cm.Hg)

تبدیل واحدهای فشار :

گاهی لازم است واحد فشار از یک سیستم اندازه گیری به واحد سیستم اندازه گیری دیگری تبدیل گردد که در زیر چند نمونه آورده شده است.تبدیل یکkg/cm^21= bar 98066/0 =Pascal 9866 =in.Hg 28/959

اجرای موتورخانه مرکزی

افت فشار:

حرکت آب در یک مسیر به علت وجود اصطکاک (در لوله، شیرها ، و فیتینگ ) ، تغییر مسیر حرکت جریان آب در زانو و سه راهی و تغییر مقطع لوله و عوامل دیگر باعث افت فشار میشود کاهش فشار را به طور کل به دو دسته 1- افت فشار در لوله 2- افت فشار در شیرها و فیتینگ تقسیم بندی نمود.

افت فشار آب در لوله:

افت فشار آب در داخل لوله به عواملی بستگی دارد که قابل مقایسه با افت ولتاژ در جریان برق موثر هستند.

1-طول لوله: هرچه طول لوله بیشتر باشد افت فشار بیشتر میشود

2-سرعت زیاد آب باعث افت فشار بیشتر میگردد

3-زبری سطح داخلی لوله زیاد باعث افت فشار میشود

4-قطر لوله کمتر باعث افت فشار میشود.

5-جرم مخصوص آب رابطه مستقیمی با افت فشار آب در مسیر لوله دارد.

افت فشار آب در شیرها و فیتینگ:

آب در مسیری که طی میکند به اجبار از شیرها و فیتینگ هایی عبور میکند که در اثر آن افت فشار ایجاد میگردد که این افت فشار را افت فشار (موضعی ) یا( محلی ) میگویند مقدار افت فشار آب در شیر ها و فیتینگ ها به عوامل زیر بستگی دارد.

1-نوع شیر و فیتینگ : مقدار افت فشار آب در شیرها و فیتینگ ها متفاوت است.

2- سرعت سیال: مقدار افت فشار آب در شیرها و فیتینگ ها با توان دوم سرعت آب رابطه مستقیم دارد.

3-جرم مخصوص : مقدار افت فشار آب در شیرها و فیتینگ ها رابطه مستقیمی با جرم مخصوص آب دارد.

4- واحدهای افت فشار : افت فشار در لوله هارا با واحد پوند بر اینچ مربع در هر 100 فوت طول لوله (bs /sq in.100ft1 ) یا فوت آب در هر 100 فوت طول لوله ft .wc /100ft) ) و یا پاسکال بر متر طول لوله pa/m اندازه گیری میکنند.

مقدار افت فشار معمولا 2 تا 3 فوت آب برابر609/0 تا 914/0 متر در هر 100 فوت(30.48 متر آب) یا 200 تا 300 پاسکال یا به عبارتی 02027/0 تا 03047/0 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع در هر متر طول لوله انتخاب میشود. ۱ فوت مکعب برابر است با ۲۸٫۳۱۶۸ لیتر

محاسبه دبی آب در لوله ها:

دبی را با q نشان میدهند. برای محاسبه دبی آب با داشتن تلفات حرارتی ساختمان از فرمول(t∆H=mc) الف ((Hمقدار تلفات حرارتی مورد نظر بر حسب کیلوگرم در هر ثانیه است. (m) دبی آب بر حسب کیلوگرم در هر ثانیه است (c) گرمای ویژه آب بر حسب کیلو ژول بر کیلوگرم بر درجه کلوین است. (kj /kg'.k4.186) t)∆( اختلاف درجه حرارت آب رفت و برگشت بر حسب درجه کلوین است. حال اگر در فرمول الف به جای m مقدار مساوی آنpq را قرار دهیم خواهیم داشت در این فرمول t)∆ H=lqc ( ب Pجرم حجمی آب برحسب کیلوگرم بر لیتر kg/l است. q دبی آب بر حسب لیتر بر ثانیه l/s است. از فرمول (ب) میتوان مقدار دبی آب را بصورت زیر محاسبه کرد. t∆ q= H/ Pcpج حال اگر t∆ را برابرk ۱۱.۱۱)کلوین(۲۰درجهF فارنهایت در نظر بگیریم ور فرمول ج قرار میدهیمq=H/1×4.186×11.11 و ادامه q=H/46.5 در فرمول فوق تلفات گرمایی Hبر حسب کیلووات و مقدار دبی q بر حسب لیتر بر ثانیه است مثال تلفات گرمایی اتاقی معادل ۲۳۲۶۰ وات است مقدار دبی آب را حساب کنید اعداد را در فرمول ج قرار دهید q=H(kw) / 46.5 = ۴۶.۵÷۲۳.۲۶۰ دبی آب برابر است با q = 0.5 L/s با قرار دادن دبی جریان آب در جدول زیر میتوانید قطر لوله مورد نیاز را بدست بیاورید.در این دیاگرام مقادیر دبی آب از ۰۳/۰ تا۳۰۰ لیتر بر ثانیه روی محور عمودی و مقادیر افت فشار از ۳۰ تا ۳۰۰۰ پاسکال بر متر روی محور عمودی و مقادیر قطر لوله از ۱۵ میلیمتر تا۳۰۰ میلیمتر و سرعت آب از ۵/۰ تا ۴ متر بر ثانیه در دیاگرام داده شده است .

جرای موتورخانه مرکزی

واحدهای دبی:

واحدهایی که برای مایعات متداول هستند عبارتند از:

۱-لیتر بر ثانیه L/s

2-متر مکعب بر ساعت m^3/h

3-گالن بردقیقهGPM

4-گالن بر ساعت GPH

4-گالن بر ساعت GPH

سرعت آب در لوله :

سرعت جریان آب در لوله ها با توجه به دو عامل تعیین میشود.

۱-عبور جریان بدون صدای آب در لوله به این ترتیب است که هر چه قطر لوله بیشتر انتخاب شود سرعت جریان آب در آن کمتر و بدون صدا خواهد بود.

۲-اقتصادی بودن پروژه باعث میشود که نتوان قطر لوله ها را زیاد از حد بزرگ گرفت پیشنهاد میشود سرعت جریان آب در لوله های فرعی و اشعاب حداکثر ۲/۱ متر بر ثانیه و در لوله های اصلی حداکثر ۴/۲ متر بر ثانیه در نظر گرفته شود.

محاسبه افت فشار در شبکه لوله کشی:

در محاسبه افت فشار شبکه لوله کشی ساختمان و استخر باید مقدار افت فشار را در مقاوم ترین مسیر محاسبه کرد چون هرگاه فشار پمپ به اندازه ای باشد که بتواند افت فشار مقاوم ترین مسیر را جبران کند و آب را در آن مسیر به جریان بیندازد در سایر مسیرها نیز مطمئنا آب جریان خواهد یافت. افت فشار هر مسیر برابر با مجموع افت فشار در لوله های رفت و برگشت آن مسیر ، به اضافه افت فشار در دستگاه پخش کننده حرارت دیگ و مشعل و یا پکیج و افت فشار در فیتینگ ها(شیر فلکه و مهره ماسوره، زانو، سه راهی، پمپ های زمینی و پمپ سیرکولاسیون و فلنچ های) آن مسیر است. در سیستم گرم کننده با رادیاتور ، مقدار افت فشار در رادیاتورهای مختلف اختلاف زیادی ندارد لذا در سیستم گرم کننده با فن کوئل ممکن است مقدار افت فشار آب در کویل فن کویل ها باشد که مقدار افت فشار در مسیر لوله های رفت و برگشت دورترین فن کویل هم اندازه آن نباشد بنابراین در سیستم گرم کننده با فن کویل برای تعیین مقاوم ترین مسیر تنها توجه به طول مسیر کافی نیست بلکه در این مورد باید دقت کافی به عمل آید . در سیستم گرم کننده با رادیاتور معمولا۵۰% طول مسیر را بعنوان هم ارز طولی فیتینگ ها و سیرها در نظر میگیرند بنابر این اگر طول رفت دورترین رادیاتور که بعنوان مقاوم ترین مسیر در نظر گرفته میشود L متر باشدخواهیم داشت L+50% L)=3L)2 = مجموع طول لوله رفت و برگشت به اضافه هم ارز طولی فیتینگ ها حال اگر محاسبه شبکه لوله کشی با افت فشاری حدود pa/m۲۰۰ انجام شده باشد افت فشار آب در مقاوم ترین مسیر چنین خواهد بود L(m)×200(pa/m)=600L(pa)۳ = افت فشار د فرمول فوق اگر به جای L (طول لوله رفت و برگشت ) طولانی ترین مسیر را بر حسب متر قرار دهیم مقدار افت فشار شبکه و یا فشار( هد) پمپ بر حسب پاسکال به دست میآید لازم بذکر است که در سیستم گرم کننده با رادیاتور،(Pw ) قدرت مفید بر حسب وات است.

فشار یا هد پمپ:

فشار یا هد پمپ:

نوع موتور:

در موقع انتخاب موتور پمپ لازم است موتور پمپ از نظر فاز (یک فاز و سه فاز) و نیز از نظر تعداد دور در دقیقه (RPM ۱۴۵۰ ویا RPM۲۹۰۰ )مشخص گردد پس از محاسبه و تعیین سه شاخص ذکر شده با استفاده از منحنی کارکرد پمپ ها میتوان پمپ مورد نظر را انتخاب نمود.

انواع پمپ ها:

پمپ های ساختمانی در دو نوع سیرکولاتور(جریانی) و پمپ زمینی موجود هستند.

موتور پمپ جریانی(سیرکولاتور)

موتور پمپ های جریانی که از آنها برای به جریان انداختن آب در یک مدار بسته استفاده میشود و از دو قسمت موتور و پمپ تشکیل شده است موتور آن معمولا برقی از نوع ( آسنکرون قفس سنجابی) با (استاتور) سیم پیچی شده است و در دو نوع یک فاز و دو فاز وجود دارد و پمپ های آن از نوع (سانتریفیوژ) ( گریز از مرکز)است

انواع موتور پمپ های جریانی:

موتور پمپ های جریانی را از نظر مقدار آب دهی (دبی) و مقدار فشار استاتیک (هد پمپ) به سه دسته تقسیم میشوند.

1-موتورپمپ های جریانی با قدرت های کم (مقدار دبی و هد کم )

2-موتورپمپ های خطی(جریانی) با قدرت های زیاد (مقدار دبی و هد زیاد )

3- موتور پمپ های زمینی

پمپ های خطی:

موتور پمپ های جریانی با مقدار آب دهی و هد کم را بدلیل سبکی آنها میتوان روی لوله نصب کرد، امتداد ورود و خروج آب در این پمپ ها در یک راستاست و به همین علت امتداد لوله ای که پمپ روی آن نصب میگردد تغییر نمیکند .

اجرای موتورخانه مرکزی

پمپ های زمینی:

موتور پمپ های جریانی با مقدار آب دهی و هد زیاد ،موتور و پمپ بزرگی خواهند داشت این موتور پمپ ها به علت وزن زیاد شان باید بر زمین و روی فونداسیون نصب گردند به این پمپ ها پمپ های زمینی گفته میشود.


اجرای موتورخانه مرکزی

نمونه موتورپمپ زمینی

تماس با ما


کلیه خدمات مشاوره، طراحی و پیمانکاری ساخت انواع ساختمان و ویلا، استخر و سونا و جکوزی، نصب و راه اندازی گرمایش و تصفیه آب استخر و جکوزی و محوطه سازی ویلا، ساخت آبنما و آبشاری صخره ای و طبیعی انجام می شود، برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های موجود در سایت با ما در تماس باشید.


آدرس دفتر مهندسی و معماری: استان البرز، کرج، ورودی کردان، روبروی اردوگاه شهید بهشتی، دفتر چیدمان سازه هنر

آدرس فروشگاه تاسیسات: استان تهران، جاده ملارد، 400 متر به سمت شهریار، فروشگاه تاسیسات و تجهیزات استخر چیدمان سازه هنر