تماس با ما
هدر سایت چیدمان سازه

انواع مصالح ساختمانی

انواع آجر:

آجر فشاری:در بیشتر کارهای داخلی و خارجی ساختمان کاربرد دارد ابعاد : 5*11*22 یا 6*11*22

آجر خشتی:از نوع فشاری است ومعمولا برای کف سازی محوطه و فضاهایی به سبک سنتی مورد استفاده قرار میگیرد ابعاد ان 20*20*5 سانتی متر میباشد.

آجرهای قدیمی:ازنوع فشاری است و ابعاد 5*50*50 یا *40*40 را دارا میباشند و به اجرهای نظامی معروف هستند که امروزه کمتر متداول است

آجرنمای سفید 3 الی 5 سانتی یا بهمنی :بیشتر برای نماسازی ساختمان به کار میرود.

آجرسفالی:آجرهای سفالی به دو نوع تقسیم میشوند دیواری و سقفی که دیواری برای دیوار چینی به کار میرود و ابعاد ان 8*20*25 است مزایای سفال نسبت به آجر فشاری 1- عایق صوتی خوب 2- سبک بودن ان نسبت به اجر فشاری 3-سرعت در اجرا -بهتر است در ساختمانهای اسکلت فلزی و بتنی استفاده شود.

آجرهای صنعتی: در سقفهای تیرچه بلوک مورد استفاده قرار میگیرد.

انواع بلوک:

بلوک سیمانی: قطعات بتنی پیش ساخته ایست که ماده اصلی ان از شن و ماسه و سیمان است به دو صورت کارخانه ای و یا قالب دستی تولید میشود و معمولا برای محوطه سازی و دیوارکشی مورد استفاده قرار میگیرد و ابعاد آن 6*10*20 و 10*20*40 میباشد.

بلوک سبک : مواد اولیه بتن سبک Clc ، ماسه بادی ،سیمان ،آب، مواد شیمیایی فوم زا است و برای دیوارهای داخلی و خارجی ساختمانها مورد استفاده میگیرد وعایق بسیار خوبی از نظر صدا به حساب میاید وهمچنین از وزن سبکی برخوردار میباشد علاوه بر آن سرعت چیدن بلوک نسبت به سفال بسیار چشم گیر است البته استفاده از بلوک سبک فقط در ساختمانهای دارای اسکلت بتنی و فلزی مجاز میباشد.

بلوک گچی:مواد تشکیل دهنده این بلوک از گچ بوده و برای تیغه بندی در داخل ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد بلوک های سیپورکس از مواد اهک و سلیس ساخته شده و عایق صوتی خوبی میباشد و برای تیغه کشی به کار میرود و معمولا ابعاد آن 60*75 سانتی متر و ضخامت ان 17.50 سانت متر است.

انواع ماسه:

ماسه شکسته:این نوع ماسه از خرد کردن سنگ کوهی توسط دسنگاه سنگ شکن از سنگهای دارای مقاومت خوب در مقابل گرما و سرما و دارای تخلخل کم و ازدانه های کوارتزمیباشد شکل ظاهری آنها تیز گوشه بودن است ماسه شکسته به سه نوع کفی و معمولی و دوبارشور در کارهای ساختمانی به کار میرود ، موارد کاربرد ماسه کفی و معمولی بیشتر برای کارهای بنایی و سنگ کاری و کاشی کاری استفاده میشود و ماسه دوبارشوربه دلیل مرغوبیت برای ساخت بتن مورد استفاده قرار میگیرد.

ماسه رودخانه ای: از شکستن و فرسایش کوهها ودر مسیر رودخانه ها در طول میلیون ها سال و ته نشینی به لایه های مختلف ریز دانه تا درشت دانه به طور طبیعی تشکیل شده است و دارا ی گوشه های گرد میباشد و در ساخت بتن سفارش نمیشود.

شن: هم به صورت طبیعی یافت میشود مثل ماسه رودخانه ای وهم شکسته کوهی مرز بین شن و ماسه الک نمره 4 است که اندازه بعد شبکه های آن 76|4 میلیمتر میباشد یعنی اندازه اسمی بیشتر از سوراخ الک جز شن به حساب میاید و اندازه 75|4 و کمتر جز ماسه محسوب میگردد.,

آب:برای ساخت بتن و ملات بهتر است از آب شرب که دارای املاح کمتری است استفاده شود وزن آب مصرفی برای ساخت بتن 20%وزن سیمان میباشد.

انواع سیمان:

انواع سیمان پرتلند : تیپ1 - تیپ 2 – تیپ 3 – تیپ 4 – تیپ 5 و انواع دیگر

1- سیمان تیپ I : سیمان معمولیست که برای مصارف عمومی ساختمان مناسب است.

2- سیمان تیپ II : . سیمان اصلاح شده ایستبا خصوصیات متوسط که نسبت به سیمان نوع 1 حرارت کمتری آزاد کرده و برای مصرف در محیط هایی که حمله ضعیفی از سولفاتها وجود دارد مناسب است همچنین برای پی هایی که در محل های با خاک بستر دارای نمک میباشد مناسب است

3- سیمان تیپ III : به سیمان زودگیر معروف است به صورتی که در 24 ساعت اول بتنی با مقاومت حدود 2 برابر مقامت بتن ساخته شده با سیمان نوع 1 تولید میکند از نوع سیمان پر خرارت محسوب میشود این نوع سیمان برای ساخت بتن در هوای سرد به جهت ازاد کردن گرمای بیش از حد و کم کردن دوره مراقبت مناسب است و در مواردی که نیاز به باز کردن قالب ها پیش از موعد مقرر باشد استفاده از این نوع سیمان توصیه میشود.

4- سیمان تیپ IV : این نوع سیمان کندگیر و کم حرارت محسوب میشود برای هوای گرم به دلیل تولید حرارت کم تر و و تسهیل در امر مراقبت بتن برای بتن ریزی های حجیم استفاده میشود چون حرارت زیاد در بتن های حجیم باعث ایجاد ترک میشود سیمان تیپ 4 این مشکل را ندارد.

5- سیمان تیپ V : به سیمان ضد سلفات معروف است و در مقابل حمله سلفات ها مقاوم میباشد تا حدودی خصوصیات دیرگیری داشته و نسبت به سیمان نوع 1 حرارت کمتری از خود آزاد میکند. علاوه بر سیمانهای فوق انواع دیگر سیمان تیپ 6 که همان تیپ 1 میباشد با خصوصیات هوازایی – سیمان تیپ 7 همانسیمان تیپ 2 میباشد با خصوصیات هوازایی – سیمان تیپ 8 همان سیمان تیپ 3 میباشد با خاصیت هوازایی و همچنین سیمان سفید ، سیمانهای رنگی ، سرباره ای ، سیمان پوزولانی که برای دیوار چینی مورد استفاده قرار میگیرد و در ساخت بتن سیمان پوزولانی مجاز نمیباشد .

بتن:

یکی از مصالح قابل اهمیت که امروزه کاربرد بسیار دارد و درساختمان سازی یکی از مصالح اصلی به شمار میرود بتن است و مواد تشکیل دهنده بتن شن ، ماسه ، سیمان وآب است البته برای ساخت بتن هایی با کاربردهای گوناگون و مقاومت های مختلف افزودنی هایی را به آن اضافه میکنند.

مخلوط کردن بتن:

برای به دست آوردن یک بتن خوب باید نسبت مصالح و ترکیب مصالح و جنس مصالح نسبت به شرایط و محل ساخت خوب باشد استفاده از دستگاه ویبراتور برای خارج کردن هوا از داخل بتن و متراکم کردن بتن و استفاده از عوامل فنی در ساخت بتن در کارگاه و بچینگ و نظارت دقیق در ساخت بتن واستفاده به موقع از افزودنی های بتن همه در ساخت بتن خوب و با دوام نقش سازنده ای را ایفا میکند همچنین برای رسیدن به بتن با کیفیت مراقبت پس از بتن ریزی نقشی انکار ناشدنی در ساخت بتنی باطول عمر زیاد است.

عیار بتن:

منظور از بتن با عیار 350 یعنی در یک متر مکعب بتن 350 کیلوگرم سیمان مصرف شده است. ترکیب شن و ماسه و سیمان در شرایط مختلف به شرح زیر است :

1-بتن ریزی با 250 کیلوگرم سیمان در متر مکعب بتن:

شن 1020 کیلوگرم در متر مکعب

ماسه 940 کیلوگرم در متر مکعب

سیمان 250 کیلوگرم در متر مکعب

آب 150 الی 80 لیتر در متر مکعب

2-بتن ریزی با شن و ماسه شسته با 300 کیلوگرم سیمان در متر مکعب بتن

شن شسته 970 کیلوگرم در متر مکعب

ماسه شسته 920 کیلوگرم در متر مکعب

سیمان 300 کیلو گرم در متر مکعب

آب 150 الی 80 لیتر در متر مکعب

3-بتن ریزی با شن و ماسه شسته و سیمان 350 کیلوگرم در متر مکعب

شن 950 کیلوگرم در متر مکعب

ماسه 890 کیلوگرم در متر مکعب

سیمان 350 کیلوگرم در متر مکعب

آب 180 الی 85لیتر در متر مکعب

انواع بتن:

بتن سبک هبل (هبلکس) :

مواد افزودنی ماسه سیلیسی ، آهک ، سیمان ، پودر آلومینیوم(افزودنی حجم دهنده) و آب

بتن سبک سازه ای:

مواد افزودنی:

الف) شیل ، رس و اسلیت منبسط شده در کوره دوار

ب)سنگدانه هایی که از فرایندهای کلوخه شدن به دست می ایند

ج)روباره ایهای منبسط شده

د)پوکه های صنعتی

ه)خاکسترهای بادی پودر شده

بتن سبک (فوم بتن):

مواد تشکیل دهنده سیمان ، ماسه بادی (ماسه نرم) ،آب و فوم (ماده شیمیایی تولید کننده کف)

مواد افزودنی بتن:

ماده افزودنی ماده ای است به غیر از سیمان پرتلند سنگدانه و آب که به صورت گرده یا مایع به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده بتن و برای خواص بتن کمی قبل از اختلاط و یا در حین اختلاط به بتن افزوده میشود.

انواع مواد افزودنی:

مواد افزودنی حباب زا :حباب های هوا پایایی بتن را در یخ و اب شدن مکررو رطوبت افزایش میابد کارایی بتن تازه و نفوذ ناپذیری بتن سخت شده به مقدار قابل توجهی بیشتر میشود

مواد افزودنی کاهنده آب:به منظور تقلیل مقدار آب مصرفی در شرایط یکسان روانی بتن یا افزایش روانب بتن در شرایط یکسان آب مصرفی بکار میرود.

مواد افزودنی کند گیر کننده،مواد افزودنی تسریع کننده ،مواد خمیر کننده و روان کننده ، افزودنی های معدنی ، پوزولان ها ، افزودنی های شبه سیمانی

انواع سنگ:

سنگهای آذرین:

از گدازه های آتش فشان ماگماها و سرد شدن در لایه های مختلف زمین تشکیل میشوند و هر چه به سمت لایه های رویی زمین حرکت میکند به علت سرد شدن سریع ماگماها تشکیل بلورهای درشت تر داده و تراکم و مقاومت لایه های زیرین را ندارد سنگهای کوارتز از نوع سخت و سنگهای گرانیت که کاربرد فراوانی در ساختمان سازی به دست آورده است از نوع سنگهای آذرین است

سنگهای رسوبی:

از تجمع و رسوب خاکها در طی میلیون ها سال قبل با انباشت در محل هایی به صورت رسوب تشکیل سنگهای رسوبی را داده اند که در حال حاظر کاربرد فراوانی در ساختمانها به دلیل تنوع در رنگها و چسبندگی خوب با مصالح سیمانی جایگاه خوبی را به دست آورده است سنگهای تراورتن و مرمریت و لاشه سنگ و مالون از این دسته سنگ میباشد. .

سنگهای دگرگونی:

این نوع سنگها در اثر تغیرات شدید محیطی به دلیل گرمای بیش از حد در محل تشکیل رسوبات به دلیل نزدیکی با اتشفشانها و فشارزیاد لایه های رویی و تغیرات گرمایی در سنگهای رسوبی تشکیل سنگ دگرگونی میدهد سنگ مرمر از نوع سنگهای دگرگونی میباشد .

انواع سنگهای ساختمانی و محل مصرف آن در ساختمان

سنگ پله:

به علت عبور و مرور از پله ها و در نتیجه امکان سایش بهتر است از سنگهایی با ضخامت بیش از 3 سانتی متر استفاده شود و در صورت امکان از سنگهای ضخامت 4 سانت استفاده شود ابعاد معمولی پله ها 4*30*120 سانتی متر و جنس سنگها بهتر است از نوع سخت در برابر سایش انتخاب شود

سنگ قرنیز:

برای جلوگیری از نفوذ رطوبت داخل ساختمان از کف به دیوارها که گچ اندود شده است پای دیوارها را یک ردیف سنگ به ارتفاع 8 الی 10 سانتی متر به صورت طولی با ذخامت 1 سانتی متر با ملات دوغاب ماسه و سیمان کار میگذارند نوع این سنگها بسته به سلیقه افراد انتخاب میشود و سنگهای مرمریت به علت سیقل و جلای خاص مناسب اینگونه جاهاست.

سنگ آستانه و سنگ کف پنجره:

پنجره ها را معمولا به اندازه 5 تا 6 سانتی متر از نمای اصلی خارجی ساختمان عقب تر کار گذاشته میشوند و طرف داخل کف پنجره هارا با سنگ به عرض 20 الی 25 سالنتی متر و طول سنگ به اندازه عرض پنجره ها کار گذاری میکنند و سنگ کف پنجره و یا کف درگاه نامیده میشوند سنگ های مرمریت و گرانیت از انواع سنگهای خوب برای کف پنجره میباشند

سنگ کف::

در سالن های بزرگ ، ادارات و جاهایی که سایش زیاد است معمولا از سنگ استفاده میکنند ابعاد سنگ های مورد استفاده در کف ساختمان 40*40 و 50*50 و 60*60 و 80*80 و 20*40 مفروش مینمایند برای سرویس حمام و دستشویی ازابعاد 20*20 و 15*15 و10*10 استفاده میشود بهترین نوع سنگ برای کف گرانیت است.

سنگ نما:

به طور کلی سنگهایی که روی دیوارهای خارجی ساختمان نصب میشوند را سنگ نما مینامند ذخامت این سنگها 2 سانتی متر است و ابعاد انها نسبت به نما مشخص میشوند ولی سنگهای متداول در نماسازی به ابعا مختلف از 20 ارتفاع در طول 120 و 40 ارتفاع در طول موجود است بهترین سنگها برای نماسازی ساختمان سنگهای تراورتن مرغوب بدون خلل و فرج زیاد و ترک و دارای رنگهای یکدست میباشد.

سنگ پلاک:

پرکاربردترین سنگها در ساختمان سنگ پلاک میباشد که برای جاهای مختلف بسته به نوع مصرف ابعاد و ضخامت انها متغییر است (طول و عرض و ضخامت)مثل سنگ قرنیز که ضخامت آن 1 سانتی متر و سنگهای نما و کف 2 سانتی متر و سنگهای کف پله وکف حیاط و محوطه سازی 3الی4 سانتی متر تعیین میشوند سنگهای بیش از 4 سانتی متر برای کارهای مخصوص مورد استفاده قرار میگیرد.

سنگ قیچی و سنگهای تزیینی:

سنگ قیچی از اضافات سنگهای دیگر که به صورت مکعب مستطیل به طول 6*5*30 سانتیمتر آماده شده و توسط دستگاه گیوتین در طول ضخامت به دو نیم تقسیم میشود و قسمت شکسته آن به علت نامنظم بودن و زیبایی خاص برای نماسازی داخل ساختمان و خارج ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد سنگ های تزیینی به صورت نامنظم واندازه های مشخص مثل پازل درست شده و توسط توریهای پلاستیکی با چسب مخصوص در ابعاد مختلف مونتاژشده و توسط استاد کار ماهر توسط چسب سنگ انتیک بر روی جاهای مشخص شده بر روی نما و داخل ساختمان کار گذاری میشود فقط جاهایی که در معرض مستقیم رطوبت قرار دارد بعلت ضعف چسب های کاشی و سنگ انتیک بهتر است از چسب آببندی و چسب بتن به مقدار مشخص دراین گونه چسب ها مخلوط شود.

سنگ لاشه:

همان سنگ معدن است که در ابعادی که قابل جابجایی توسط انسان باشد و برای پی سازی و محوطه سازی سنگ کف آلاچیق و باغ مورد استفاده قرار میگیرد.

سنگ مالون:

این نوع سنگ نیز همان سنگ معدن است که در ابعاد مکعب و شش و هشت گوش توسط دست با چکش آماده شده و برای دیوارهای حایل و و دیوارهای زیر زمین کاربرد دارد.

سرامیک و کاشی

تعریف سرامیک

مواد رسی که بهتر پخته میشوند و بعد از پخت محصولات درجه بالاتری از محصولات رسی ساختمان از انها حاصل میگردد موارد مصرف در کف ساختمان و کف آشپزخانه وسرویس های بهداشتی حمام و دستشویی و کف و بدنه استخر و جکوزی است .

تعریف کاشی

کاشی فرآورده ای ا درجه بالاتر از سرامیک که بعلت پخته شدن در دمای معین به حالت نیمه شیشه ای در می آید موارد استفاده در کاشی دیوارهای آشپزخانه و دیوار حمام و دستشویی و سرویس های بهداشتی است.

آهن الات ساختمانی:

میلگرد ، پروفیل ها ، ناودانی ، نبشی ، تسمه که در کارهای ساختمانی مصرف زیادی دارند در ساختمانهای بتنی میلگرد کاربر فراوانتری نسبت به سایر فراورده های فولادی دارد .

انواع میلگرد :

A1:

کم مقاومت

A2:

نرم برای خاموت و تنگ ها

A3:

کربن دار برای میلگرد های اصلی

انواع چوب:

بلوط ، راش ، گردو ، افرا ، توسکا ، ملچ ، کاج ، ساج ، روسی ،ماهون ، توت ، انجیلی ، چوب آزاد ، زبان گنجشک ، نمدار ، اکونه ، لاله درختی ، بلسان ، درختی ،سرخدار ، تبریزی ، است که بعلت زیاد بودن مطالب موارد زیر را به صورت توضیحی مختصر برای آشنایی با انواع چوبها بیان میکنیم

چوب بلوط:

چوبی است بسیار سخت به رنگ قهوه ای روشن تا تیره این چوب دارای بافت درشت است و در گذشته در ساختمان سازی کاربرد فراوان داشته و همچنین در ساخت کشتی های تجاری و جنگی متداول بوده است چوبی است نیمه سخت و نیمه سنگین و سنگین که در برابر رطوبت و سایش مقاومت زیادی دارد بهترین نوع چوب برای پارکت و مبلمان ،کتابخانه،میز و صندلی ،تهیه روکش وساخت واگن و کشتی سازی و تیرهای شبکه مخابراتی است.

چوب راش:

چوبی است با درون نامشخص به رنگ کرم مایل به قرمزاست دوایر سالیانه فشرده و در نتیجه در مقاطع طولی در مقطع شعاعی به پر مگس و در مقطع مماسی به دوک معروفند چوبی است نیمه سنگین دارای بافتی ناهمگون و در مبل سازی و ساخت درب و پنجره کاربرد فراوان دارد.

چوب گردو:

چوب گردو دارای بافت ریزبه رنگ خاکستری مایل به قهوی ای تیره و دارای نقش بسیار زیبا و نسبتا چوبی است بادوام و صیقل پذیر و همگن و دارای قابلیت کنده کاری خوب از این چوب بیشتر در کارهای هنری و تزیینی ، تهیه روکش ، ساخت مبلمان و ساخت آلات موسیقی کاربرد دارد .

چوب افرا:

افرا درون نامشخص دارد و دارای رنگ سفید مایل به کرم با درخشندگی کم و بیش صدفی است در مقطع مماسی نقوش مواج و در مقطع عرضی دارای نقوش رگه ای ایجاد میکند چوب افرا چوبی است سخت و سنگین ،راست تار سبک و شکننده و مناسب برای صنایع کفپوش و روکش سازی ساخت تخته چند لایه ، پوشش سطوح بزرگ ،دیوارها و رویه میزها ودارای قابلیت مجسمه سازی و و ظریف کاری ، مبلمان سازی میباشد.

چوب توسکا:

توسکا دارای چوبی نرم است و چوبی نیمه سنگین تا سبک است درهنگام پاییزتوسکا سفید رنگ است و لحضاتی پس از برش قرمز متمایل میشود و سپس به رنگ صورتی تغییر پیدا کرده و به همان رنگ باقی میماند توسکا بعد از چوب راش بیشترین میزان فروش را در بازار چوب فوشان داراست و معمولا در صنایع روکش سازی کاربرد دارد.

چوب ملچ:

چوب ملچ از نمونه چوب های خوش نقش زیبا ودکوراتیو ایران است چوبی است درشت بافت نیمه سنگین و نیمه سخت نسبت به خمش مقاوم و در برابر ضربه بادوام است و در درجه اول چوبی است مناسب برای صنایع روکش سازی و در ساخت تخته چند لایه ، مبلمان و قایق سازی کاربرد دارد دارای رنگ قهوه ای مایل به قرمز و گاهی اوقات دارای رگه هایی ست سبز رنگی.

چوب کاج:

چوبی نرم راست تار سبک و کم دوام است و در برابر رطوبت ضعیف است و خیلی زود میپوسد معمولا برای ساخت مبلمان ، کاغذ سازی و ساخت جعبه از آن استفاده میشود.

چوب ساج:

چوبی است بومی کشور هندوستان به رنگ قهوه ای طلایی تا قهوه ای پررنگ با خط های سیاه و بسیار سنگین و با دوام خوش تراش و زیبا است این نوع چوب به علت روغنی بودن در مقابل پوسیدگی و کرم خوردگی بسیار با دوام است و معمولا در نماسازی ساختمان و داخل ساختمان کاربرد دارد همچنین در ساخت کشتی در صنایع ظریف به خصوص خاتم کاری و مجسمه سازی کاربرد دارد.

چوب روسی:

در بازار ایران به هرنوع چوب سفید صادراتی از بازار روسیه گفته میشود این چوب به علت سبکی و ضریب الاستیسیته بالا از بهترین چوب ها برای ساخت اسکلت ساختمانها و بخصوص سازه های سبک ویلایی و جنگلی کاربرد بسیار دارد چوب فاقد درون چوب مشخص راست تار ، سبک ، واکشیدگی و همکشیدگی کم و قابلیت ترک خوردگی کم است هنگام خشک شدن نیزحشرات علاقه ای به لانه گزینی و تخم گذاری دراین نوع چوب ندارند .

انواع موارد استفاده چوب:روکش ، نئوپان ، تخته سه لایی ، فیبر

آهک

سنگ آهک:

بیرنگ تا سفید با اسید کلردریک به آسانی میجوشد در حالی که دولومیت به آسانی با چاقو خط بر میدارد سفید مایل به خاکستری رنگ است و برای اینکه با اسید کلردریک ترکیب شود باید آن را به صورت پودر در آورد یا اسید را گرم کرد

موارد استفاده سنگ آهک:

1- به صورت خرده های سنگی برای کارهای راهسازی و اجزاء سیمان مورد استفاده قرار میگیرند

2- در کارهای کشاورزی کاربرد دارد

3-در ساخت شیشه به صورت خام استفاده میشود

4- در ساختمان به عنوان سنگهای ساختمانی تا 90 درصد کاربرد دارند

5- سنگ اهک کلسیت در سیمانسازی مصرف دارد

6- برای تهیه بازها در کارخانه های شیمیایی مصرف میشود.

7- استفاده آهک شکفته برای ساخت ملات باتارد در دیوار چینی به صورت ملات مخلوط آهک و ماسه و سیمان و آب

8- برای مقاوم سازی پی در خاک پی مخلوط شده و با گرفتن آب بر روی لایه های آن لایه های خاک را تا مقداری میتوان مقاوم نمود.

آهک شکفته:

اگر آهک زنده یا آهک آب ندیده را با آب مخلوط کنیم آهک شکفته یا آهک کشته بدست میاید آهک شکفته در گرمای 400 درجه و فشار یک اتمسفر مجددا آب شیمیایی خود را پس میدهد و به اهک زنده تبدیل میشود.

گچ:

تولید گچ:

سنگ گچ را خرد میکنند و توسط تسمه نقاله به زیر دپو با سنگ شکن ثانویه و بعد از آن به سرند انتقال میدهند سپس محصول نهایی را با توجه به سفارش مشتری در چندیئ دپو انبار میکنند و مجددا توسط تسمه نقاله به تونل زیر دپوی بارگیری انتقال میدهند و موارد استفاده فراوانی دارد که در زیر به طور مختصر توضیحاتی میدهیم

کاربرد استفاده گچ:

1- ساختمان سازی :سفید کاری ،تمیز کاری ،گچ بری ، ملاتهای گچی ،آجر ، گچ و ماسه ، عایق حرارتی و صوتی ،صفحات پیش ساخته سقف ، دیوار، مجسمه سازی پرداخت است

2-صنعت سیمان: افزایش زمان گیرایی و یا دیرگیر

3-صنایع چینی سازی و سرامیک :قالب چینی و سرامیک

4- صنعت شیشه سازی :تنظیم ویسکوزیته مذاب (از نظر میزان اکسیژن حل شده یا نشده

5- صنعت ریخته گری : گچ نسوز

6- پزشکی ، صنعت کاغذ سازی ، صنعت پتروشیمی ، صنعت چرم سازی تهیه سولفات دوسود و تهیه اسید سولفوریک موارد استفاده دارد .

قیر:

قیر فراورده ایست که از هیدرو کربورهای مختلف تشکیل شده است هیدرو کربورها دارای وزن طبیعی بالا بوده و رنگ انها مشکی است که به دو صورتی هم طبیعی در طبیعت یافت میشود و هم مصنوعی از مواد نفتی تولید میشود و برای اب بندی سطوح همراه با گونی چتایی مورد استفاده قرار میگیرد و همچنین مصرف فراوان درکارهای راهسازی و محوطه سازی و ساختمان سازی دارد.

تماس با ما


کلیه خدمات مشاوره، طراحی و پیمانکاری ساخت انواع ساختمان و ویلا، استخر و سونا و جکوزی، نصب و راه اندازی گرمایش و تصفیه آب استخر و جکوزی و محوطه سازی ویلا، ساخت آبنما و آبشاری صخره ای و طبیعی انجام می شود، برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های موجود در سایت با ما در تماس باشید.


آدرس فروشگاه تاسیسات و ابزار : استان البرز، فردیس، سه راه حافظیه، خیابان شهید داوری، جنب بیست متری گلها

آدرس دفتر فنی مهندسی و دکوراسیون : استان البرز، حصارک، سه راه علیخان سلطانی هشتصد متربه سمت کردان یا اتوبان ، جنب املاک صوفی